INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Merisar JoJorg
Country: Moldova, Republic of
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 6 October 2015
Pages: 479
PDF File Size: 16.2 Mb
ePub File Size: 19.23 Mb
ISBN: 596-8-28551-807-2
Downloads: 5580
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mazukazahn

Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Un an nou frumos si plin de reusite!

  MAMOPLASTIA REDUCTORA PDF

ā€ˇScoala Auto – Chestionare auto (Lite) on the App Store

Destept – Cultura Uato si IQ. Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Click aici pentru a intra pe noua versiune: Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate. Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita!

Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi. Compatibility Requires iOS 6. Dar in mare totul ramane la fel. In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Modificarile legislatiei nu conduecre exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Ia permisul din prima!

Conduccere Menu Close Menu Apple. Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. Information Seller Larisa Maria Berce. This app is only available on the App Store for iOS devices. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Asa ca spor la invatat.

Chestionare Auto, Teste Auto

Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere intrbari tine si in cunostintele tale. Expense manager – Spending Tracker.

Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere.

  ATRESIA BILIARIS PDF

Inca un motiv de intrbeari cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. Math Play – Math workout. Incepand cu 19 Ianuarie a intrbari in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana.

De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier.

Chestionare Auto, Teste Auto

Utile Contact Donatii Legislatie. Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit. Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari cojducere multiple categorii de examinare: Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online!

Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.