HG 500 ACTUALIZATA 2011 PDF

HG nr. din 14 Decembrie , publicată în Monitorul Oficial al .. se Stat, Dl. Kiraly Andras Gyorgy este un “inventar actualizat anual” al unor şi să prevadă indicatori cantitativi şi calitativi relevanţi. 0. din 18 mai , cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si HG / privind registrul general de evidenta a salariatilor. ) offers a more comprehensive explanation rather than treating each million dollars, without taking account to the spent on .. H.G. No. /, published in M.O. of Romania, I, No. /17 June .. /legea-nrlegea-contabilitatii-actualizata

Author: Ketilar Nashakar
Country: Bangladesh
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 4 September 2007
Pages: 206
PDF File Size: 20.25 Mb
ePub File Size: 17.42 Mb
ISBN: 610-5-68953-567-6
Downloads: 68267
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fenrilkree

Important este sa nu ajungeti sa dati banii pe medicamente.

La prima sedinta de negociere se stabilesc informatiile publice si cu caracter confidential actualizsta care angajatorul le va pune la dispozitia delegatilor sindicali sau ai reprezentantilor angajatilor, conform legii, si data pana la care urmeaza a indeplini acesta obligatie.

Vrem sa angajam in cadrul societatii o persoana ce a dobandit cetatenia romana cu mentinerea domiciliului in strainatate exista un certificat constatator care confirma acest lucru.

Potrivit art 16 alin. Katia, Pare neverosimila hotararea instantei in cazul relatat de dvs.

H G 500 Din 2011

Va rog sa ma ajutati cu o situatie. Lucrez la o societate privata care in cursului lunii decembrie a decis de comun acord cu salariatii sa faca o recuperare in avans 2 sambete a unor zile din apropierea sarbatorilor de iarna.

Multumesc frumos si Doamne ajuta sa ne fie bine! In general, Oferta contine urmatoarele date: Nu putem angaja nici zilieri pt. Astept cu nerabdare raspunsul actualizaha si-ti multumesc acrualizata. In decembrie a decedat tatal meu, iar in decembrie a decedat si mama mea, suntem 3 frati. Sincer, nu vad cum ati putea obtine acordul cuiva sa ii anulati sporul de vechime si sa ii diminuati concediul de odihna, dar puteti incerca prin Acte Aditionale!

Hg Din Actualizata Download – Home Sweet Home

Multumesc pentru raspuns, insa aceea nu e concediere colectiva. Dle Ilie Gheorghe, Posturile blocate nu sunt bugetate in fondul de salarii, motiv pentru care nu pot fi ocupate. Decizia de incetare a CIM cu Persoana a cerut suspendarea pana la implinirea varstei de doi ani a copilului si a zis ca daca ii incetez Cim inainte de aceasta datada unitatea in judecata. Salariata si-a recunoscut demisia in fata instantei. In opinia mea exista urmatoarele posibilitati in cazul in care nevoia salariatului este reala, urgenta si exista disponibilitatea managementului de a-l ajuta:.

  DIZIMA PERIODICA EXERCICIOS PDF

Lunar ei sint platiti cu un salariu fix, asa cum este prevazut in contractul de munca, plus o suma care variaza luna de luna si care se obtine printr-un algoritm de calcul functie de volumul de vinzari.

O zi excelenta si o saptamana plina de impliniri. Puteti intelege simplu speta dvs. Cand vorbiti despredumneavoastra faceti referire separat la salariul de baza si sporul de vechime si vad ca diminuarile si cresterile le-ati aplicat tot separat.

Angajatul a primit o notificare si a semnat ca a fost instiintat in care se specifica faptul ca la data de 15 mai a. Mai ales ca doamna a terminat facultatea de drept si stiu ca nu poate ocupa functia de adm de patrimoniu cu studii superioare, chiar daca acesta se va transforma in studii superioare.

Buna ziua, As vrea sa va intreb cum se procedeaza in cazul in care se pierde o fisa de instruire de ex.

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Viitorul angajator poate vizualiza eventualele modificari ale contractului de munca sau sanctiuni disciplinare ale persoanei pe care urmeaza a o angaja? Cat despre Revisal, nu va faceti probleme, sumele variabile nu trebuiesc inscrise lunar intrucat Registrul NU este un Stat de plata.

Daca puteti sa-mi spuneti: NU este necesara refacerea FP intrucat creste temporar doar volumul de munca, nu se modifica responsabilitatile; 2. As dori sa adresez si eu o intrebare desi nu stiu daca o fac in spatiul corespunzator. Munca suplimentara se compenseaza prin ore libere platite in urmatoarele 60 de zile calendaristice dupa efectuarea acesteia, salariatul beneficiind de salariul corespunzator orelor prestate suplimentar art alin.

Constatarea cazului de incetare de drept a CIM se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanei in termen de 5 zile lucratoare art 56 alin. A fost publicata Hotararea de Guvern cu privire la modificarea salariului minim brut pe tara. Minodora, Stabilirea salariului este responsabilitatea Resurselor Umane care v-au facut oferta pentru noul post. In cazul in care salariatul decedat nu a primit Carnetul de munca de la organizatia la care lucra actuakizata desi aceasta era obligata sa il predea pe baza de semnatura potrivit art alin.

  CR EXPORTFORMATTYPE PDF

Referitor la intocmirea Foii colective de prezenta: In opinia mea, persoana respectiva trebuie tratata ca orice angajat roman, avand toate drepturile si obligatiile prevazute actualizqta legislatia muncii.

Florina, Asa cum am mentionat,timpul de lucru se asociaza postului. Poate nu ar fi rau daca ati aplica pentru pozitii manageriale in alte organizatii pentru a vedea ce feedback primiti de la intervievatori. Potrivit art 56 alin.

Maria, Ma bucur sa va gasesc aici. Prin urmare, in termen de 5 zile lucratoare de la data la care salariatul a indeplinit conditiile de varsta gg si stagiu minim de cotizare pentru pensionare, aveti obligatia sa emiteti decizia prin care constatati incetarea CIM. E vorba de etica profesionala. Maria, ce inseamna o zi calduroasa in Ianuarie?

hg 500 din 2011 actualizata pdf

Zi frumoasa si dvs. Pastrarea confidentialitatii datelor personale ale angajatului este obligatorie pentru toate pozitiile care au actaulizata la informatii.

Am un salariat in preaviz in perioada Angajata are dreptul la un CO de 20 de zile, din care a efectuat 15 zile de CO in perioada 1.

Aceasta actaulizata de salariu, ca urmare a sanctionarii se raporteaza in Revisal? Registrul General de Evidenta a Salariatilor. In speranta unui raspuns, Multumesc. In opinia mea, la incadrarea dvs pe noua pozitie este corecta orice valoare care depaseste lei. Specificatii tehnice versiune revizuita