ANTENE PENTRU RADIOAMATORI PDF

Antene Pentru Radioamatori Vol II – Iosif Remete – – Free download as PDF File .pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Antene pentru traficul de – Free ebook download as PDF File . pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Maxrad, Pctel MFT MOBILE ANTENNA, MHz. The (B)MFT series allows you to stock one quarter wave model for a broad range of frequencies.

Author: Zulkiktilar Taukasa
Country: Cyprus
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 15 November 2005
Pages: 427
PDF File Size: 7.77 Mb
ePub File Size: 15.17 Mb
ISBN: 782-6-12604-587-1
Downloads: 52582
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nalar

Antena, destinata echipei de vanatori in CQ WW, a fost montata pe un suport de 12m. Cel recomandat, un RF choke de fapt, facut din cateva spire de coaxial este o solutie invechita de pe vremea cand feritele erau o raritate. Rotoarele subdimensionate pur si simplu sunt mai scumpe deoarece mai devreme sau mai tarziu vor ceda. Nu putini profita de faptul ca o buna parte din radioamatori nu inteleg semnificatia reala a unor notiuni de baza, definitii si metodica masuratorilor si evaluarilor privind dB, dBi, dBd, free space, perfect ground si real ground precum si corelarile necesare.

Cifrele lor sunt deobicei mai mici ca la competitori, dar oneste.

Radioamator.ro

Se va inchide si el in Era prinsa la mijloc direct cu un colier metalic. Imi pun intrebarea daca peste aceasta antena pot sa oentru incarc un A3S Parerea mea e ca nu merita decat ca si experiment si daca chiar nu exista alta posibilitate. G sau G sunt cam prea aproape de limita dupa gustul meu personal imi place sa dorm in tihna iarna.

  DEN LILLE LEVNEDSMIDDELTABEL PDF

Mai jos link-ul catre varianta originala: Insa sunt de parere ca aceste compromisuri sa fie cat mai mici posibil. Utila parerea cat si aprecierile “electrice”.

The Tuner jack also anttene the tuner, so it requires no external power supply. Si da, la receptie e modesta comparativ cu yagi, cand faceam comparatiimi se parea ca antena nu e cuplata: Cu toate acestea, antena este un pas inainte fata de antenele filare uzuale amplasate la aceiasi inaltime precum si a verticalelor obisnuite.

Autentificare Nume utilizator forum Parola forum Retine parola: Cum datele sunt multiple, as zice ca o lista a avantajelor si dezavantajelor doar ar ajuta. It works with any Icom transceiver that supports an AH-3 or AH-4 Icom tuner; apartial list of compatible units includes: Alte inaltimi – alte date.

Nu mai vorbesc de antenele de generatie noua cu elemente interlaced. Nu as lua foarte in serios sugestiile producatorului asupra folosirii de rotoare jucarie ieftine.

In realitate, la m inaltime de sol, un A3S are un castig maxim de 3. Au doi ani si inca rezista. Mai devreme fadioamatori mai tarziu pocnesc betele de fibra, din diverse motive, sau cedeaza placuta pe care sunt prinse sau sistemul de prindere de mast.

Antene profesionale

Sunt in dubiu in radioqmatori alege intre un A3S si Spidet beam sau Hex beam ca tot aia este. This desktop tuner covers all frequencies from 1. Ambele variante estimate undeva la EUR. DC power for the tuner is applied to the RT near the operating position and transferred to the tuner over the coax.

  LEY 1273 DELITOS INFORMATICOS COLOMBIA PDF

antena spider beam –

The ATProII requires just 1 watt for operation, but will handle up to watts, making it suitable for everything from QRP to a typical watt transceiver. The ATProII uses latching relays which retain the tuned configuration indefinitely even when powered down.

Problema specificatiilor nu consta in acuratetea programelor care au limitarile lor ci in onestitatea si nivelul tehnic al producatorilor. Deci da, montajul mecanic este foarte important pentru durata de psntru a antenei. Aceasta insa este o dovada de lipsa de intelegere asupra zonelor reactive din campul apropiat sau departat din jurul unei antene.

Time was, watts was a lot of power. In toate trebuie sa facem compromisuri fie ca este vorba de antene sau echipamente. Eu aleg conservator un windload de minimum dublul suprafatei opusa la vant de antena.