ANAF DECLARATIA 710 PDF

are a registered member to view them all so that the costs will remain lower for Us. d anaf . Depunere Declaratii ANAF ONLINE D D D D Aceasta a intabulat acea declaratie. intrebarea este daca am sanse la .. Pensia mamei in a fost , in a fost , in a fost si in pentru a beneficia de decontarea chiriei, respectiv contract înregistrat la anaf. -cnas-si-anaf-nu-vor-fi-demisi-ca-efect-al-presiunii-mediatice om- /nokia-pune-la-bataiesmartphone-uri-lumiape-facebook-

Author: Kigakasa Gardajin
Country: Burma
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 1 September 2012
Pages: 223
PDF File Size: 10.36 Mb
ePub File Size: 20.80 Mb
ISBN: 224-6-49300-706-8
Downloads: 91019
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arajinn

Sotul meu a sunat pe nr respectiv le-a zis ca ne dorim annaf inapoi si atunci cel care a raspuns a zis ca o sa faca imposibilul sa avem mobila pe 14 sau Mai mult de atat in articol nu mi se precizeaza numele sau alte date de identificare.

Cum se poate proceda in cazul in care noul presedinte de asociatie refuza constant a modifica datele de contact si numele noului presedinte,in contractele incheiate cu furnizorii??? Matusa mea cand am fost sa fac acele curse la bucuresti cred ca mi-a luat buletinul si i-a facut o poza si m-a angajat la firma aceea dfclaratia paza deoarece nu am vrut sa ma duc sa ma angajez la firma aceea de paza si m-au angajat cu rea intentie ca sa pierd indemnizatia de somaj.

Am incercat sa iau legatura cu ei pentru a-mi restitui si restul banilor, insa mi-au spus faptul ca dosarul meu a fost selectat pentru investigatii ulterioare de catre U. Amaf sint functionara publica.

Intrebare, Cand inchiriem o casanu o inchiriem cu tot cu teren, daca suprafata era macar de mp da solicitam o chirie pentru casa si o suma pentru terenca da, terenul este de mpdar si asa in practica actuala, se dau gardini sa le lucreze de alte persoane dar proprietarul primeste din productie, restul ramane la cel care munceste gradina ,reprezentand cheltuiala pentu munca si cheltuieli pentru infiintarea culturii, pentru desfacerea productiei, pentru impozite, etc. Mentionez ca nu este o persoana cu antecedente.

Sunt angajat la o firma de 2 luni, unde am facu cateva cursuri si am declaratai un contract pe 2 ani, daca plec de la ei ma pune sa platesc cursurile. Totodata am avut un credit de nevoi personale neplatit si executorul care a cumparat creantele a pus declartaia pe contul bancar anqf Acum a intrat la facultate si am fost deacord sa platesc in continuare sa-mi opreasca din salariu cum era si pana acum.

  CATALOGO MESSIER PDF

Anaf stare 112

Casa nu o mai vreau ci doar banii care I am bagat in casa. Ajutati-ma si pe mine, va rog din suflet! Ma taiat la deget si am luat o bata in cap. Sunt obligat sa platesc aceste cheltuieli? Am un amic, declaeatia este arestat de o luna si o saptamana eu tocmai de Craciun am aflat, pt ca nu am mai vorbit cu el din septembrie.

Zilele aceste am gasit pe strada niste bani. Mi s-au anulat comenzile atat cu plata ramburs cat si cu plata online.

Mures, urmand ca dupa semnarea contractului de catre cei de la Romgaz, sa se efectueze imediat plata chiriei, acest lucru nu sa intamplat pana la data de azi, ma gandesc sa dau in judecata Romgazul pentru ca sa pot incasa chiria, dobanda si penalitatile pe suma datorata de 1.

Intrebarea mea este ce suma de bani le pot cere? Va rog insistent sa-mi raspunde-ti. Valu lui traian Data: Tinand cont ca nu mai sunt 60 de zile pana la data Deci pot sa zic ca am martori ca locuiesc anqf. In Noiembrie fosta proprietara m-a sunat declarattia spuna ca ea vrea sa isi recupereze fondul de rulment in valoare de Nu am platiti impozit pe acesti bani si m-am folosit de ei la vremea respectiva. Suntem 3 surori din care cea mica are 16 ani si este sora vitrega, ea primind o mai mica parte din apartament decat noi.

Totodata va rog sa imi spuneti ce pedepse presupun infractiunile cu minim si maxim pedeapsa!!! Ieri mi-a facut din nou scandal,dintr-un motiv ridicol,m-a amenintat si a sarit la bataie,ridicind vocea si vorbindu-mi “ca la usa cortului”. As dori sa stiu daca exista cineva care a mai avut astfel de procese si daca sunt sanse de anularea amenzii in instanta.

  HERSENSCHIMMEN BERNLEF PDF

D Anaf Related Keywords & Suggestions – D Anaf Long Tail Keywords

Subit m-am imbolnavit de neuropatie periferica boala care imi cauzeaza dureri insuportabile si imposibilitatea de a umbla. Am cazut intrun canal de al lor fara capac. Sa nu demisionez dar sa mi-se faca cercetare disciplinara.

In ultimii 3 ani ni s-au promis contracte noi si avantajoase pentru ambele parti, dar nici macar nu a venit un reprezentant sa vada cladirea si sa discute cu noi. Este un baiat foarte destept, la una din cele mai bune facultati din Bucuresti, nu a creat niciodata probleme si nici cu politia nu a avut de-a face niciodata!

Instanta a dat terment saptamani.

Raspunsuri juridice, raspunsuri la intrebari. Avocatii/specialistii raspund la intrebarile dvs

Am luat masina,functiona bine din toate punctele de vedere si nu am facut nici un test cu el de fata. Multumesc mult pentru intelegere. PMB face apel si primesc raspuns m-am prezentat la toate procesele cum ca, admite apelul PMB, schimba in totalitate sentinta apelata, in sensul ca respinge contestatia ca fiind tardiv formulata. Dupa aproape 2,5 luni am primit o alta scrisoare ca sa demonstrez ca am terminat studiile la zi numai cu aceasta ocazie am putut observa numar de dosar in scrisoarea mentionata.

In data 24 decembrie ,am primit o alta hartie care spunea ca incepand cu 25 decembrie ,incepe suspendarea de 60 de zile,este normal asa ceva?? Am preluat efectiv cazurile internate de externi pe numele meu si m-am ocupat integral de ele. De mentionat ca la aceeasi adresa mai figureaza si domiciliul fiscal al firmei fratelui meu firma IT mentionata, care are angajati?